Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
SOFTY DISINFECTANT TÖRLŐKENDŐ DOBOZBAN 30X
990 Ft
Menny.:db

SOFTY DISINFECTANT TÖRLŐKENDŐ DOBOZBAN 30X

990 Ft
Menny.:db

Leírás

HIGIÉNIKUS TISZTASÁG az otthonunkban és azon túl.

Softy Disinfectant magas fertőtlenítő hatású nedves törlőkendő, higiénikus tisztaságot biztosít elpusztítva a felületekre került vírusok, baktériumok és gombák 99,9 %-át.

A lakás minden területén hatékonyan használható.

Praktikus, a háziasszonyok kedvence lehet könnyű, egyszerű, gyors és nagyon hatékony használata miatt. Az innovatív doboznak köszönhetően a kendők nem száradnak ki, a speciális adagolóval ellátott doboztető megkönnyíti a lapok kihúzását és elválasztását. A nagyméretű, különleges anyagú kendőszövet segítségével akár 200%-kal nagyobb felületet tisztíthat meg a hagyományos törlőkendőkhöz viszonyítva.

Egy fázisban tisztít és fertőtlenít.

Softy Disinfectant antibakteriális nedves felületfertőtlenítő törlőkendő segítségévek könnyedén és egy lépésben végezheti el a tisztítást és fertőtlenítést a ház minden részében. A kendő speciális anyaga segít magába zárni a felületi szennyeződéseket. Antibakteriális formulájának köszönhetően a tisztítással egyidejűleg, percek alatt elpusztítja a baktériumok 99,9 %-át. Az eredmény ragyogó tisztaság és fertőtlenített felület. A terméket közvetlenül a felületen, hígítás nélkül kell felhasználni.

  • Bactercid
  • Tuberkolocid
  • Fungicid
  • Virucid

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.