Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Higiéniás termékek

A higiéniai termékek segítségével hatékonyan távolíthatóak el a szennyeződések a felületekről és a bőrről egyaránt. A BradoLife termékcsalád nem véletlen örvend nagy népszerűségnek. A készítmények között a felületfertőtlenítők éppen úgy megtalálhatóak, mint a bőr fertőtlenítésére alkalmas kézmosók, tusfürdők és gélek. A mindennapi higiénia megvalósításához prémiumkategóriás higiéniai termékek állnak rendelkezésre. A tisztaság nemcsak a rendszeres takarítást jelenti, hanem a felületeken levő mikrobáktól való megszabadulást is. Ehhez olyan készítményekre van szükség, amik az összetevőknek köszönhetően eredményesen veszik fel a küzdelmet a baktériumokkal, vírusokkal, gombákkal.
Rendezés:

Higiéniai termékek a fürdőszobában

Mindenki más márkára esküszik, de abban rendszerint megegyeznek a vélemények, hogy a kellemes illat és a higiénia nélkülözhetetlen a mindennapi tisztálkodás során. Az intim mosakodó az érzékeny pH-értékkel rendelkező területekhez javasolt, míg az antibakteriális tusfürdő az egész testen használható. A lábápoláshoz nélkülözhetetlen sarokpuhítók mellett, lábápoló spray és cipőszagtalanító is megtalálható a kínálatban. 

A bőrfertőtlenítő spray bárhol kényelmesen használható, a táskában pedig mindig jó szolgálatot tesz a kisebb kiszerelésben elérhető fertőtlenítő gél és kendő. A betegápoláshoz szükséges kiegészítők és készítmények egyaránt beszerezhetőek nálunk. A higiéniai termékek kiemelt szerepet játszanak az egészség megőrzésében, a betegségek utáni felépülésben és a személyes higiénia megteremtésében.