Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
BradoLife fertőtlenítő kendő 5db
449 Ft
Menny.:db

BradoLife fertőtlenítő kendő 5db

449 Ft
Menny.:db

Leírás

Termékleírás:
  • A mindennapi higiéniáért
  • Védelmet biztosít akár utazás során is
  • 5 db-os kiszerelés
  • Praktikus lehet tárgyak tisztítására is
  • 5 perc alatt hat
A kórokozók és baktériumok elleni védekezés az utóbbi időben különös figyelem középpontjába került. A Bradolife kézfertőtlenítő kendő praktikus megoldást kínál a mindennapi higiénia fenntartására. Használhatja a kezének fertőtlenítésére, ha nincs a közelben kézmosási lehetőség, vagy használhatja különböző tárgyak megtisztítására. Kezeit a kendővel alaposan, legalább fél percig törölje át, úgy hogy a nehezen hozzáférhető helyekről, az ujjai közéről, a körmeiről se feledkezzen meg. Ezután a kendőn található oldatot hagyja a bőrfelületre rászáradni (nagyjából 5 perc). Ha tárgyak fertőtlenítését végzi a kendővel, ügyeljen rá, hogy csak olyan tárgyakon használja, amelyek nem károsodnak nedvesség hatására, valamint elektromos eszközök tisztításakor győződjön meg róla, hogy azok áramtalanítva vannak. A csomagolóanyaga kommunális hulladékként kezelhető. Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel ne keverje és ne alkalmazza arcon! Gyermekektõl elzárva, hőtől, szikrától, nyílt lángtól, forró felületektől távol tartandó.
 
Gyermekektõl elzárva tartandó. Hőtől, szikrától, nyílt lángtól, forró felületektől távol tartandó. Tilos a dohányzás. Jól szellőzőhelyen tárolandó. Hűvös helyen tartandó. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: a termék maradékainak és csomagolásihulladékainak kezelésére, a vonatkozó rendeletben foglaltak az irányadók. A csomagolóanyag kommunális hulladékként kezelhető. Mástisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos! Ne alkalmazza arcon. Elektromos eszközök felületét csak áramtalanítás után szabadkezelni és teljes száradás után szabad ismét feszültség alá helyezni. A biocid termékek használata során legyen elővigyázatos. Használat előtt olvassa el a címkét és a termékinformációt.
 
VESZÉLY Fokozottan tűzveszélyes folyadék és gőz. Eredeti csomagolásban hulladékgyűjtő udvarban adja le. Jól szellőző helyen tárolandó. Hűvös helyen tárolandó. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Az esetlegesen bentlévő kontaktlencsét lehetőleg vegye ki. Végezzetovább az öblítést. Hőtől , forró felülettől, szikrától, nyílt lángtól és egyéb gyújtóforrásoktól távol tartandó. A dohányzás tilos. Gyermekektől elzárva tartandó.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.