Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
BradoLife alkoholos fertőtlenítő kendő - 64 db
1.299 Ft
Menny.:db

BradoLife alkoholos fertőtlenítő kendő - 64 db

1.299 Ft
Menny.:db

Leírás

Termék információk
BradoLife alkoholos fertőtlenítő kendő 64 db
Alkalmazási terület: Kéz és különböző tárgyak felületének letörléssel történő fertőtlenítésére alkalmazható.
Formuláció: Fertőtlenítőszerrel átitatott törlőkendő.
Felhasználói kör: Professzionális és lakossági.
Hatásspektrum: Baktericid, fungicid, tuberkulocid, szelektív virucid (burkos vírusok, valamint Norovírus és Adenovírus).
Használati utasítás, alkalmazási paraméterek: Az adagoló felnyitása után húzzon ki egy nedves kendőt a fertőtlenítéshez. Kézfertőtlenítés: A kezeket a kendővel alaposan, legalább fél percig töröljük át, majd az oldatot hagyjuk a kézre rászáradni. Felületfertőtlenítés: Tárgyak és felületek fertőtlenítésénél a kendővel a kezelendő felületet alaposan töröljük le úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak, és az oldatot hagyjuk a felületre rászáradni.
Baktericid és fungicid hatás eléréséhez a behatási idő 30 másodperc. Tuberkulocid és szelektív virucid hatás eléréséhez a behatási idő 1 perc.
Biocid hatóanyagok: Etanol (96,5%) 72,9% (CAS: 64-17-5), Bifenil-2-ol 0,2% (CAS:90-43-7), Alkil (C12-C16), dimetil-benzil-ammónium-klorid 0,1% (CAS:68424-85-1).
Elkészítés és felhasználás
Alkalmazási terület:
Higiénés kézfertőtlenítés és élelmiszerrel közvetlenül nem érintkező mosható felületek, tárgyak, eszközök (kivéve orvostechnikai eszközök), munkaasztalok fertőtlenítésére alkalmazható.

Használati utasítás, behatási idő:
Az adagoló felnyitása után húzzon ki egy nedves kendőt a fertőtlenítéshez.
Higiénés kézfertőtlenítés:
A száraz kezeket a kendővel alaposan töröljük át úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak és a behatási idő letelte után hagyjuk a kezeket megszáradni. Használatot követően a csomagolást jól zárjuk vissza.
Behatási idő: baktericid és fungicid hatás eléréshez a behatási idő 30 másodperc; tuberkulocid és szelektív virucid hatás eléréshez a behatási idő 1 perc.
Felületfertőtlenítés:
A kendővel az előzetesen megtisztított fertőtlenítendő felületet alaposan töröljük át úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak, majd az 5 perc behatási idő letelte után a fertőtlenítőszert hagyjuk a felületre rászáradni. Használatot követően a csomagolást jól zárjuk vissza.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.