Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
BETACARE povidon-jód 10% tamponpálca - 15 x 1 db - 30 ml
1.249 Ft
Menny.:db

BETACARE povidon-jód 10% tamponpálca - 15 x 1 db - 30 ml

1.249 Ft
Menny.:db
2 ml 10%-os povidon-jód oldattal átitatott tamponpálca a BETACARE-től. Használata rendkívül praktikus, hiszen a pálcika segítségével közvetlen az alkalmazási területre tudjuk felvinni a bőrtisztító oldatot. A BETACARE orvostechnikai eszköze alkalmazható a célzott bőrfelület injekció, vérvétel, műtét előtti előkészítésére, valamint égési és horzsolásos sebek körüli bőrtisztításra. A doboz 15 db egyesével csomagolt tamponpálcát tartalmaz. OGYÉI regisztrált MDR termék.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

2 ml 10%-os povidon-jód oldattal átitatott tamponpálca a BETACARE-től. Használata rendkívül praktikus, hiszen a pálcika segítségével közvetlen az alkalmazási területre tudjuk felvinni a bőrtisztító oldatot. A BETACARE orvostechnikai eszköze alkalmazható a célzott bőrfelület injekció, vérvétel, műtét előtti előkészítésére, valamint égési és horzsolásos sebek körüli bőrtisztításra. A doboz 15 db egyesével csomagolt tamponpálcát tartalmaz.

CAS-szám: 25655-41-8

Általános tudnivalók a povidon-jódról

Erős antimikrobiális, tisztító tulajdonsággal rendelkezik. Jódot felszabadítva fejti ki hatását, megzavarja a mikroorganizmusok sejtszerkezetét és anyagcsere-folyamatait, ami inaktiválásukhoz vagy elpusztulásukhoz vezet. Rendkívül hatékony különböző baktériumok, vírusok, gombák és más szennyeződésekkel szemben.

Alkalmazási terület:

Egészségügyi, orvosi kezelések során a célzott bőrfelület injekció, vérvétel, transzfúzió, infúzió, punkció, biopszia, műtét előtti előkészítésére, valamint égési és horzsolásos sebek körüli bőrtisztításra.

Felhasználás:

Tamponáljon a povidon-jóddal átitatott pálcával közvetlenül az alkalmazási területre. A kívánt bőrtisztító hatás eléréséhez az alkalmazási terület teljes felületét be kell itatni.
Megjegyzés: A keresztszennyeződés elkerülése érdekében minden területre új pálcát használjon.

Tulajdonságai:

  • Egyesével csomagolt
  • Egyenként 2 ml 10%-os povidon-jód oldattal
  • Aktív hatóanyag: Polivinil-pirrolidon-jód
  • Szín: Sötétbarna
  • Szag: Jellegzetes
  • Polivinil-pirrolidon-jód: >10%

Összetevők:

Polivinil-pirrolidon-jód, víz, egyéb összetevők

Ellenjavallat:

Jódérzékenység, pajzsmirigybetegség, dermatitisz, veseelégtelenség esetén ne használja. Terhesség és szoptatás ideje alatt használata szintén kerülendő.

Tárolás:

Száraz, jól szellőző helyen, szobahőmérsékleten, max. 25°C-on tárolva, bontatlanul 5 évig eltartható. Fagytól, nedvességtől, közvetlen napsugárzástól óvni kell.

FIGYELMEZTETÉS!

Kizárólag külsőleges használatra! Kerülje a szemmel és szájjal való érintkezést. Bőrirritáció esetén hagyja abba a termék használatát és azonnal forduljon orvoshoz. Gyermekektől távol tartandó.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.